Rezervo terminin

Loading...

Buzëqeshja juaj tregon gjithcka…

Klinika Swiss Dental

Swiss Dental është klinikë dentare profesionale në të cilën kryhen të gjitha llojet e shërbimeve dentare, me teknologjinë më bashkëkohore. Në kuadër të klinikës është edhe laboratori dentar si dhe shërbimet rentgenologjike (rentgeni retroalveolar dhe panoramexi)

Zbardhje profesionale e dhëmbëve

Zbardhje profesionale e dhëmbëve

Shkaqet e ndërrimit të ngjyrës së dhëmbëve janë të shumte, si: ilaçe të ndryshme, traumat e dhëmbit(thyerje, goditje etj.), heqja e nervit të dhëmbit.

Implante Dentare

Implante Dentare

Implantet dentale ofrojn zgjidhje të përhershme për dhëmbët të cilët mungojnë.

Mirëmbajtje të dhëmbëve

Mirëmbajtje të dhëmbëve

Mirëmbajtje e dhëmbëve dhe e gingivës(mishrave te dhembeve)

Stafi ynë

Njihuni me ekipin tonë të specialistëve në fushën dentare.

Enis Kamenica

Drejtor Gjeneral

Më shumë
Resa Basha

Menaxhere Gjenerale

Më shumë
Dr. Shkëndize Shala

Doktore e Ortodoncisë

Më shumë
Dr. Nora Avdiaj

Doktore e Stomatologjisë

Më shumë